Ποιοι είμαστε

Η μόρφωση είναι θέμα εμπιστοσύνης σε ανθρώπους και αξίες...

Βάγια Κρίκου - Υπεύθυνη Φιλολογικού τμήματος
Γιάννης Αναστασίου — Ιδρυτής & Υπεύθυνος σπουδών

Η ιστορία μας

Είμαστε 2 άνθρωποι που πιστεύουμε ότι στην ζωή μας πρέπει συνεχώς να εξελισσόμαστε, να βελτιωνόμαστε γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε να συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας.

Με αυτό τον τρόπο σκέψης δημιουργήσαμε τα Φροντιστήρια Έρεισμα, καθώς και αυτή την πλατφόρμα  διαδικτυακών μαθημάτων. Για να δώσουμε στους μαθητές επιπλέον εργαλεία ώστε να μπορέσουν να φτάσουν τα όνειρα τους. 

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές μας

Οι καλύτεροι εκπαιδευτές στον κάθε τομέα. Διδαχτείτε από τους κορυφαίους.

Γιάννης Αναστασίου

Φυσικός,  Msc Πληροφορικής

Βάγια Κρίκου

Φιλόλογος, Msc Σχολικής ψυχολογίας

Ελένη Μακρυγιάννη

Φιλόλογος

Έλενα Κανέλου

Φιλόλογος, Msc ΤΠΕ

Τι λένε οι μαθητές για εμάς

Πέρα από την άριστη διδασκαλία είναι ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, νιώθεις να εντάσσεσαι σε μια μεγάλη οικογένεια όπου συζητάτε τα προβλήματα σας και παρέχει στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε μέλος της. Είμαι ευγνώμων και νιώθω τυχερή που επέλεξα το φροντιστήριο Έρεισμα και γνώρισα όλους τους αγαπητούς ανθρώπους του!
Κάλλιοπη Τζ.
Λαμία, Ελλάδα
Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι!
Γιώργος Μ.
Λαμία, Ελλάδα
Ο μαθητής να αποβάλει το άγχος, να θέσει στόχους και να αποκτήσει μεθοδικότητα στο διάβασμα. Γενικά, ο μαθητής δεν αντιμετωπίζεται ως πελάτης αλλά ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.
Ξανθούλα Γ.
Λαμία , Ελλάδα
Οι καθηγητές είναι αρκετά έμπειροι και αγαπάνε τη δουλειά τους κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουν. Είναι πάντα ευχάριστοι και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.
Εβελίνα Λ.
Λαμία, Ελλάδα